Your foto has been added to your list!
Your foto has been removed from your list!

Hoge resolutie drone luchtfotografie aanleg Woestijnebrug Aalter

Woestijnebrug in Aalter is staaltje van technisch vernuft.

Onze Skyshoots drone fotograaf maakte de hoge resolutie luchtbeelden van de bouw van de Woestijnebrug te Aalter voor Jan de Nul.

Langs het kanaal Gent-Oostende in Aalter heeft De Vlaamse Waterweg nv een nieuw bedrijventerrein aangelegd voor watergebonden bedrijven. Om het gebied beter te ontsluiten, en om zwaar verkeer uit het nabijgelegen dorpscentrum van Aalter-Brug te houden, bouwt de waterwegbeheerder een brug over het kanaal. Bij het ontwerp stond esthetiek voorop. Daarom koos De Vlaamse nv voor een betonnen kokerbrug. Tegelijk mag het drukke scheepvaartverkeer op het kanaal Gent-Oostende op geen enkel moment onderbroken worden. “Vandaar plaatsen we de brug met een schuifmethode”, vertelt Luc Van Rossem, projectleider bij Jan De Nul.

Grond, Weg, Waterbouw - Woestijnebrug in Aalter is staaltje van technisch vernuft: "Om het nieuwe bedrijventerrein Woestijne in Aalter beter te ontsluiten, bouwt waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg nv een nieuwe brug over het kanaal Gent-Oostende. De kokerbrug wordt geplaatst met een schuifmethode die uitzonderlijk is voor betonnen bruggen. Een kolfje naar de hand van Jan De Nul."

Klik hier voor meer drone luchtfoto's van infrastructuurwerken.