Your foto has been added to your list!
Your foto has been removed from your list!

Werf Tweed drone fotografie

OMVANGRIJK PROJECT VOOR AANGENAME KANTOREN MET VEEL LICHTINVAL MIDDENIN DE STAD

Drone piloot Erwin Tecqmenne maakte de drone video van Tweed Brussel voor AG Real Estate.

Tweed is een ambitieus vastgoedproject voor kantoren in het centrum van Brussel. Het gaat om 16 000 m² verspreid over 12 verdiepingen. Op de benedenverdieping ligt een atrium, op de eerste verdieping een mezzanine die uitgeeft op 10 verdiepingen en vier terrassen met uitzicht op het Justitiepaleis en de stad.

Waardig onthaal

De naam 'Tweed' duidt op een zekere savoir-vivre, wat tot uiting komt in de inrichting, de afwerking en de uitstekende energieprestaties van het gebouw. Op de benedenverdieping krijgen bezoekers een gepast onthaal in een ruime en luxueuze lobby. Het atrium, met veel groen, is de ideale plek voor een loungeruimte of cafetaria.

HEDENDAAGSE WERKOMGEVING

De gebruikers van Tweed kunnen aan de slag volgens het principe van 'New World of Work'.

Van bij de inkom zorgt de sfeer voor een uitstekend evenwicht tussen werk en ontspanning, dankzij een groene promenade met veel licht. Deze loopt door tot in het atrium en de mezzanine die uitgeven op de ruime kantoren. Op het dak biedt een groot terras van 260 m² een fantastisch uitzicht op de stad en de groendaken zorgen voor een frisse toets.  Bouwheer AG Real Estate

Meer drone werffoto's  -  Drone luchtfotografie bedrijfsgebouwen  -  Drone bedrijfsfilms