Your foto has been added to your list!
Your foto has been removed from your list!

Acecore Neo Drone

Onze belangrijkste Rpas drone is de Acecore Neo, deze heavy lifter UAV drone is speciaal ontwikkeld voor cinematografie waar stabiliteit, veiligheid en mogelijkheid om zware camera's mee te nemen onder de zwaarste omstandigheden belangrijk is.  Hierdoor kunnen we van uit de lucht fotograferen met dezelfde kwaliteitstoestellen en lenzen als in onze 'klassieke' fotografie op de grond.  Bovendien    is dit toestel bijzonder geschikt om voor video productiehuizen of film regisseurs de beste camera apparatuur mee te nemen zoals bv. de Red camera's, Arri Alexa mini....

  • Superveilig met 8 propellers en dubbele batterij

  • Heavy lifter met MTOW van 19 Kg

  • Is ook inzetbaar bij zware regenval of sneeuw.

  • Kan windsnelheden tot windkracht 8 aan (+- 35 knopen of 65Km/h).

  • In België goedgekeurd voor hoog risicovluchten Kl 1A en boven mensen en dieren.

DJI Inspire 1 Pro

Ook beschikken we over de populaire RPAS quadcopter DJI Inspire 1 Pro met de X5 gimball.  Hiermee kunnen we video filmen met de 4K resolutie van de MFT (Micro Four Thirds) sensor.  Deze combinatie biedt een snelle en eenvoudige opstelling en goede videokwaliteit.  Deze combinatie is geschikt om volgens de Belgische wetgeving te vliegen in Klasse 1A behalve over mensen of dieren.

DJI Mavic Pro 2

De DJI Mavic Pro 2 is onze kleinste Rpas drone.

Toch is hij in staat om met zijn 1 inch sensor 4K drone video op te nemen, en 20Mpix drone foto's te nemen.

Dit compacte toestel is ook bijzonder geschikt voor drone binnenopnamen.

Foto apparatuur

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit foto apparatuur en prime lenzen zodat wij u steeds het beste resultaat kunnen garanderen !  De 51Mpix Canon Eos 5DsR wordt gebruikt om u de hoogte resolutie te kunnen aanleveren.  Zijn hoog aantal pixels en het ontbreken van een optische lowpass filter maakt dit toestel tot het scherpste in zijn klasse. Conventionele DSLR's maken gebruik van een low-passfilter dat voor de sensor van de camera is geplaatst om digitale artefacten, zoals moiré en verkeerde kleuren, te voorkomen. Bij dergelijke filters wordt het beeld iets verzacht. Daarom is het low-pass-effect in de EOS 5DS R uitgeschakeld voor scherpste resultaten. Dankzij de geringe kans op artefacten die als gevolg hiervan kunnen ontstaan, is de EOS 5DS R erg geschikt voor opnamen buiten of in een studio.

TS architectuur objectieven

Dit in combinatie met TS-lenzen, of Tilt - Shift geeft een resultaat met onovertroffen kwaliteit.  Wij gebruiken de Canon TS-E 24mm F3.5 L II en als het nog ietsje meer mag zijn de Canon TS-E 17mm F4.0. Een tilt shift lens is een objectief waarmee scherptediepte en verticale lijnen gecorrigeerd kunnen worden. Door het tilt-mechanisme aan te passen zorgt u ervoor dat het hele onderwerp scherp blijft of slechts een bepaald onderdeel van het onderwerp. Met het shift-mechanisme kunt u vervormde verticale lijnen weer recht trekken. Deze vervorming wordt veroorzaakt door de hoek waaruit gefotografeerd wordt en komt vooral voor bij groothoeklenzen. Door het shift-mechanisme te gebruiken verandert u de manier waarop het beeld op de sensor valt, waardoor een verticale lijn ook echt verticaal is.

Ultra groothoek en fish eye lenzen

Als het nog een beetje meer mag zijn kan ook de Canon EF 11-24mm f/4L USM ingezet worden.  Deze prime lens biedt de maximale groothoek momenteel beschikbaar op de markt maar toch een ultra scherpe kwaliteit zonder merkbare vervorming.  Behalve een arsenaal aan andere lenszen beschikken we ook nog over de 8mm Canon fisheye voor speciale effecten of virtual tours 360° fotografie.