Your foto has been added to your list!
Your foto has been removed from your list!

Aannemers en grondwerken


Test

U bent aannemer en wil uw projecten professioneel laten fotograferen of vastleggen op video ?

Het is belangrijk dat uw projecten op een professionele manier gefotografeerd en gefilmd worden.  Alleen zo verkrijgt  u mooie beelden, die uw bedrijf een professionele uitstraling geven, om te gebruiken als referentiemateriaal. 

Luchtfotografie en video voor een uniek standpunt.

Skyshoots en Fotec bieden zowel 'klassieke' bedrijfsfotografie en -video als hoge resolutie drone fotografie en drone video. Bij gebruik van onze Neo drone voor drone fotografie of drone video krijgen uw projecten nog een extra dimentie. Ook voor verzorgde werf fotografie en drone luchtbeelden van uw werven kan u bij Skyshoots en Fotec terecht.

Spaar geld en tijd door onze drone diensten.

Met onze drones kunnen wij ook 3D opnamen maken van uw bouwgronden en gebouwen.  Hierop kunnen centimeter nauwkeurige metingen en volumebepalingen gebeuren.

Wij leveren dan ook een 3D model van uw project aan waarop u kan inzoomen tot op details. Ook voor drone inspecties met thermische warmtecamera's kan u bij ons terecht.

Met onze visuele inspecties met hoge resolutiecamer's kan u inzoomen tot details van enkele milimeters, of thermische inspecties om warmteverlies of koudebruggen op te sporen.

Door gebruik te maken van drones voor inspecties en expertises kunnen we ook anders onbereikbare plaatsen snel en veilig bereiken, wat u geld en tijd bespaart.

Architecten & bouwcoördinatie


Coming Soon

Test

Aannemers wegenwerken, infrastructuur, bruggen en tunels


Test

Klik hier voor voorbeelden van drone luchtfoto's van infrastructuurwerken, wegenwerken, bruggen, tunnels en spoorwerken.

Marketing & communicatiebureau's


Organisatoren events en festivals


Test

Klik hier voor voorbeelden van drone fotografie en drone video van events.

Projectontwikkelaars vastgoed


Coming soon

Google
Test