Drone video


Drone video laten maken

Laat uw projecten door ons filmen met een drone. Fotec maakt de drone video voor uw bedrijf aan de beste kwaliteit. Met een UAS drone video vanuit vogelperspectief krijgt u een heel andere kijk op uw projecten, gebouwen, werven, events of bedrijfsfilm. Ook de omgeving rond uw projecten komt in een drone video uitgebreid in beeld, zodat ligging en omgeving duidelijk worden op de drone video beelden. 

Onze professionele RPAS drone Acecore Neo kan worden uitgerust met de DJI X5 4K micro 4/3 camera of met de Canon DSLR prof full frame camera Eos 5 DSR of eos R5 voor uw drone video. De Neo Rpas octocopter is momenteel het veiligste en stabielste platform om met uw professionele videocamera type RED, Arri Alexa mini, Sony, Canon, ... de lucht in te sturen. Professionele drone video's van uw projecten en gebouwen. Wij maken een opvallende drone promovideo om uw bedrijf en projecten in de kijker te zetten.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video zegt meer dan 1000 foto's, een drone video geeft je nog die extra uitstraling. Video marketing vergroot je betrouwbaarheid als bedrijf, daar je klanten je projecten beter kunnen zien en visualiseren. Hierbij trekken drone video's zeker nog extra aandacht. We worden momenteel overspoeld door informatie, video films en bedrijfsfilms zijn een uitkomst omdat een video snel en laagdrempelig kan informeren. Een videofilm moet dus kort en krachtig zijn, zeker korter dan anderhalve minuut.  Dit is zeker ook van toepassing op een drone video!

Skyshoots maakte dit drone filmpje van de levering van containers in Euroports haven Antwerpen

Drone video van de bouw van Sivafrost Dendermonde

In opdracht van Meritz Group Korea en The Valesco Group London maakte Skyshoots deze drone video van de financietoren te Brussel.

Drone video van het afgewerkte gebouw Sivafrost voor Alheembouw

Drone video van de werf Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw voor aannemer Juri NV

Drone video van de bouwwerf Technische Scholen Mechelen. Deze luchtvideo werd opgenomen voor Scholen van Morgen en AG Real Estate.

Drone video van de werf van het hotel en rusthuis Delta Ouest te Oudergem Brussel met op de achtergrond het ziekenhuis Chirec.

Skyshoots maakte deze drone luchtvideo van Belsele mijn dorp voor Lokaalweb.

Drone video van de werf Cadix te Antwerpen voor AG Real Estate

Drone video werf afbraak Parking 58 in het hartje van Brussel moet plaats ruimen voor BruCity het toekomstige administratief centrum. Drone video door Skyshoots Erwin Tecqmenne
Een realisatie van AG Real Estate.

Voor AG Real estate maakten wij deze drone luchtvideo van het project Canal Wharf, Willebroekkaai te Brussel. AG bouwt hier 263 appartementen. 

Drone luchtvideo van de werf school Sint Bernarduscollege Oudenaarde in opdracht van Scholen van Morgen AG Real Estate en aannemer Antwerpse Bouwwerken AB Eiffage.

Drone Video werf Campus Unesco Koekelberg voor Open Wervendag Scholen van Morgen en AG Real Estate

Drone video van de klimaatmobiel te Vlaams-Brabant. Luchtbeelden door Erwin Tecqmenne voor Skyshoots

Drone video van de levering van mini coopers te Heverlee door BMW Juma en Ausy aan Ranstad interim

Bedrijfsreportage drone luchtvideo van Tropiflora in De Panne - Adinkerke opgenomen door Skyshoots.

Drone luchtvideo van vastgoed te Zulte voor Era vastgoed

Drone video laten maken door Skyshoots

Wil u een drone video laten maken? Skyshoots levert kwalitatief hoogstaande drone video's, en zorgt voor een snelle en stipte afwerking en service. Onze drone video's worden opgenomen in 4K kwaliteit, en door ons gemonteerd en bewerkt tot een eindresultaat waar u kan mee uitpakken. Wij beschikken zowel over quadcopters als over octocopters om in alle omstandigheden in alle veiligheid een stabiele drone video op te nemen.

Drone video voor een uniek perspectief

Een video van op de grond opgenomen geven niet altijd een volledig overzicht, en bieden de kijker slechts een klein gedeelte van de hele ervaring. Ben je op zoek in net dat beetje extra om uit de massa uit te springen? Dan is een drone video zeker een unieke toevoeging om die wauw-ervaring aan de kijker over te brengen.

Drone video combinatie met 'klassieke' video film

Zoek je een echt dynamische film dan kan Skyshoots u een combinatie aanraden van drone video met 'klassieke' videobeelden van op de grond. Onze professionele cameraman die beelden van op de grond voor u schiet samen met een professionele drone fotograaf die zorgt voor de drone video beelden. Skyshoots monteert deze beelden dan samen tot een professionele en afwisselende video die blijft boeien, dit al dan niet ondersteund door passende muziek, teksten, logo's...

Een drone film laten maken

Zet uw bedrijf in de kijker en laat een drone film maken door een drone piloot van Skyshoots. Een drone filmpje wordt veel meer bekeken dan een klassieke film. Wil u een drone filmpje laten maken, vraag dan zeker vrijblijvend een offerte aan bij uw drone film specialist Skyshoots. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×